Булгур по-турецьки, Smart Garnir, LugoVenko, 216г

Булгур по-турецьки, Smart Garnir, LugoVenko, 216г

Є в наявності
63,70 грн
Булгур по-турецьки сподобається кожному, хто цінує свій час, різноманітне та здорове харчування з натуральних продуктів. Всі інгридієнти гармонійно поєднуються між собою і мають неперевершений смак.

Рейтинг:
(відгуків: 2)

Опис

Склад: крупа булгур, овочі сушені (цибуля ріпчаста, паприка червона, томати, часник, корінь пастернаку), сіль кухонна, перець червоний гострий мелений. Поживна (харчова) цінність на 100г продукуту: жири - 1.3г, вуглеводи - 56.4г, білки - 10.7г, сіль - 1г.

Деталі товару

Новий товар

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили:

Відгуків: 2

Rated 3.00 on the scale 1 - 5 based on 2 customer reviews

Дуже смачно і поживно - а солі мало

Читаю попередній пост. Вирішив спробувати. На 216 грам булгуру використовується 2,5 грами солі. Потім ще добавляється 500 грам води. Всього - виходить близько 700 грам готового продукту, на який використовується пів чайної ложки солі - 2,5 грама. На 500 гр рису в плов рекомендують 2,5 ложки солі. Солі навіть не видно в пакеті. Я навіть трошки досолював. https://svitporad.com.ua/skilky-soli-dodavaty-na-1-kh-rysu-u-plovi.html - ось рекомендації. Так що в даному продукту практично в 2 рази менше солі від рекомендованої. Думаю жіночка посолила сама або допомгли знайомі :-)

Підтверджена покупка

Неможливо їсти :(

Навіщо, навіщо ви додали СТІЛЬКИ СОЛІ в упаковку???? Все, що зварила, і що так гарно пахло, прийшлось викинути в унітаз. Це не просто добряче посолений продукт, це добряче пересолений продукт. Шкода, спортили товар і настрій від обіду :(<br /> (Прим: сіль окремо я не додавала, сіль вже була в упаковці разом з спеціями і травками)

Товар додано до списку бажань