Рисовий оцет на відміну від яблучного та спиртового оцту має більш м'який смак і трохи солодкуватий запах. Розрізняють кілька сортів цього продукту: світлий, червоний та чорний. Світлий оцет, наприклад, додають для надання страв кисло-солодкого присмаку. У рисовий оцет можуть додавати приправи та цукор. Цей продукт широко використовується в японській та китайській кухнях. Його додають в овочі та рис для ролів та суші. Рисовий оцет багатий калієм, натрієм, фосфором, кальцієм, амінокислотами, вітамінами С, Е, А. Разом з тим у ньому оцтова кислота міститься в мінімальній кількості. Рекомендується вживати рисовий оцет для покращення травлення та обмінних процесів. Розбавлений у воді, він відмінно втамовує спрагу. Східні кулінари використовують рисовий оцет як альтернативу солі та цукру. Хороші ароматичні властивості роблять його незамінним при приготуванні маринадів, салатів, а також для тушкування та смаження продуктів. Цей продукт корисний для травлення. Маючи м'який смак, він не подразнює стінки шлунка. Оцет і
Оплата / Доставка
Доставка • по Україні «Нова Пошта»
Оплата • банківський переказ
Опис
Склад: кислота оцтова рисова.
Деталі товару
Новий товар
Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили: